Masajul erotic Tao

Pentru înțelegerea întregului potențial al masajului erotic de tip Tao, de mare folos va fi cunoașterea noțiunii taosiste de câmp energetic care străbate întreg corpul omenesc sub forma unor canale energetice sau așa numitele meridiane. Conform traditiei taoiste, energia vieții este furnizatî de o forță fundamentală numită chi, manifestată la nivelul corpului fizic prin spermă la barbat și secrețiile fiziologice care apar la descărcarea feminină.

Curgerea liberă a chi-ului prin aceste meridiane este privita ca fiind esențială pentru o bună sănătate. Înțelepții taoști consideră că ejacularea, atât la bărbat cât și la femeie, este în realitate, o descărcare energetică care nu are nimic în comun cu orgasmul și are printre (d)efecte:
– pierderea energiei vitale chi care în timp, prin repetare excesivă, slăbește sistemul imunitar creând premizele apariției diferitelor boli.
– îmbătrânire prematură.
– stări de oboseală, tristețe, depresie, apatie, tonus scăzut, lipsă de încredere în sine, pesimism, etc.
Menționăm că toate acestea pot apare în cazul unor descărcări repetate în perioade foarte scurte de timp. Unii învățători tantrici au studiat aceste aspecte și au descoperit uimitorul fapt că, în urma unei singure ejaculari sunt necesare 7 zile pentru refacerea potențialului inițial descărcării. Însă, în cazul în care în aceste 7 zile de refacere se va produce o noua ejaculare, se intra deja in rezervele energetice ale organismului respectiv, ceea ce va duce la un minus energetic, un neajuns care nu va întârzia să-și manifeste efectele nefaste.
Ceea ce este uimitor este că majoritatea oamenilor consideră că ejacularea este o necesitate fiziologica, pe cand învățătorii tantrici o consideră și ei o necesitate dar numai în cazulîn care se dorește procreerea și nu pentru a ne limita plăcerea la câteva secunde ale momentului ejaculării.

No Replies to "Masajul erotic Tao"