English Version

Masaj Oriental Erotic in Bucuresti

Sunati la +40 788 778 660 pentru detalii

Tipuri de masaj

1. Masaj erotic oriental:
Un masaj unic, care combină mișcări senzuale, atingeri body to body și tehnici orientale care au ca scop relaxarea totală a trupului și minții.
2. Erotic masaj TAO:
Masaj inspirat din tradiția chineză, ce foloseste întregul corp al maseuzei, menit să canalizeze energia erotică pe nivele energetice superioare.
3. Masajul lingamului( penis):
Scopul acestui tip de masaj este relaxarea completă a zonei erotice și distribuirea stării de plăcere în întregul corp.
4. Masajul testicolelor:
Acest masaj permite experimentarea părții receptive a bărbatului și este menit să elibereze stresurile emoționale si să genereze plăcere și bucurie.
5. Atingerea îngerilor:
Acest tip de masaj este bazat în toatalitate pe mângâieri fine, tandre și rafinate care aduc plăcere întregului corp și umplu inima de incântare.
6. Masajul ayurvedic- masaj de relaxare inspirat din traditia indiană ayurveda. Acest tip de masaj se realizează conform tipului de caracter predominanat: vata, pitha, kapha si este realizat strict cu mișcări de relaxare ce au ca și scop deblocarea meridianelor energetice ale corpului.
7. Masaj erotic pentru femei:
Unul dintre cele mai elegante modalități a unei femei de a interacționa cu altă femeie. Femeile au necesități tactile pe care doar o altă femeie le poate simți.
8. Erotic masaj pentru cupluri:
O extraordinară oportunitate pentru cupluri interesate în explorarea unor noi senzații și o cale plăcută de a reâmprospăta jocul erotic.

  • Masajul este o artă. Masajul este tandrețe. Masajul este frumusețe. Masajul este bucurie și autocunoaștere. Dacă vrei să evadezi din aglomerația vietii cotidiane, te invităm să te scufunzi într-un ocean de liniște și pasiune prin încântarea celor cinci simțuri de voluptate și plăcere. Maseuzele noastre sunt tinere, amabile, încântătoare și profesioniste și ele vă pot deschide porțile misterelor masajului erotic tantric. Eliberează-te de judecățile minții și pregătește-te pentru explorarea universului tău senzorial prin masaj. Respiră adânc, relaxează-te, închide ochii. Ești pregătit?
- An unbelievable journey    