Beneficiile masajului tantric

Beneficiile masajului tantric sunt numeroase și variate

Printre ele, savoarea dată de senzualitatea împărtășită de cele două persoane nu este cea din urmă. Implicarea energiilor erotice în acest tip de masaj îl face foarte dezirabil și plăcut. Se pot atinge nivele extatice. Determină o mare fericire și bucurie în persoana care îl primește, deoarece lucrul asupra energiilor erotice într-o manieră controlată are întotdeauna acest efect.

 

Scopul aici este de a oferi o plăcere controlată și o terapie plăcută în același timp. Aceasta se poate obține foarte bine prin manifestarea unei senzualități rafinate pe parcursul manevrelor sau prin atingeri fine. Iar senzualitatea manifestată de femeia care realizează masajul face să crească plăcerea și starea de bine celui care primește masajul.

avantajele-masajului-tantric

Simțind senzualitatea rafinată a femeii ce oferă masajul tantric este întotdeauna o recomandare tăcută pentru bărbatul care se bucură de acel masaj. El poate simți în acest fel o trezire gradată și armonioasă a energiilor sale erotice și lasă ca energiile manifestate de femeia care realizează masajul să îi împlinească propriile nevoi.

Senzualitatea ca punct de pornire pentru plăceri mai înalte

Senzualitatea resimțită în aceste interacțiuni plăcute nu este punctul terminus în masaj. Este doar o parte a sa, una plăcută și, totodată, una care e resimțită pe tot parcursul masajului. Dar această senzualitate duce la un sentiment de împlinire, de satisfacție deplină și de recunoștință, duce la o bucurie care are multiple efecte benefice.

 

Starea de bine și interacțiunile plăcute vor rămâne în ființa care beneficiază de această experiență, mult timp după ce masajul s-a terminat. Senzualitatea este doar o altă energie pe care masajul tantric vrea să o direcționeze ascendent. Senzualitatea este energia care face motorul unor plăceri și mai înalte.

 

No Replies to "Beneficiile masajului tantric"