Prietenii si masajul tantric

Ajută un prieten să aibă o zi mai bună oferindu-i un masaj tantric

Prietenul la nevoie se cunoaște

Mark Twain spunea la un moment dat: „Cea mai bună cale de a te simți bine este să încerci să faci pe altcineva să se simtă bine.”
Chiar dacă este doar o mică parte din timpul tău, câteva cuvinte pentru a ajuta sau a susține emoțional pe cineva în nevoie pot ajuta foarte mult. A fi capabil să ajuți pe cineva să se simtă mai bine cu privire la propria situație este o experiență care aduce multe satisfacții.

Invataturile Tantrei

Tantra ne învață că fiecare situație, indiferent cât de neplăcută ar putea să pară din exterior, are propriul sens și scop. Că trebuie să îmbrățișăm totul și să învățăm din orice. Și că trebuie să găsim noi modalități de a îmbunătăți lucrurile și situațiile.
Prin urmare, acest tip de interacțiune în momentele dificile ne face recunoscători față de minunatele persoane pe care le avem în viața noastră pentru a ne ajuta și pentru a fi ajutate. Dacă putem să ne comutăm atenția de la propriile noastre probleme, fie și pentru puțin timp, pentru a face aduce o experiență pozitivă în viața altcuiva, vom constata că problemele noastre pot părea mult mai ușor de gestionat și de depășit.

Un masaj mai bun pentru o viață mai bună

Masajul tantric ne învață mai mult despre creativitate decât orice alte tehnici de relaxare. El subliniază acest aspect, deoarece ne poate ajuta să fim unici și să ne revelăm cine suntem noi cu adevărat. Uneori, chiar dacă ne îndeplinim cu rigurozitate îndatoririle, viața vine să ne reamintească faptul că vechile obiceiuri nu sunt întotdeauna singura soluție. De aceea în masajul tantric încercăm să fim creativi. Incercam  să găsim noi modalități de îmbunătățire a vieții altora prin tehnicile de masaj pe care le practicăm.
În timp ce oferim un masaj tantric, dedicăm mult timp pentru fiecare parte a corpului. Astfel oferim întreaga noastră atenție și grijă corpului. Mișcările sunt de obicei blânde, lungi și lente.

De luat in seama!

Mâinile sunt întotdeauna în contact cu pielea persoanei care primește masajul, pentru a o face să se simtă iubită, îngrijită și relaxată. Aceasta menține fluxul de energie care curge, fără a întrerupe conexiunea profundă dintre maseur și cel care primește masajul.
În cadrul masajului tantric se acordă atenție fiecărei porțiuni a trupului, dar mai ales zonelor care au tendința de a acumula o mulțime de tensiuni.

Energia si masajul tantric

Acțiunile și mișcările noastre creează valuri de energie în mediul înconjurător. Cu cât energia utilizată de noi este mai pozitivă, cu atât mai mult vom avea energie pozitivă în jur. Este posibil ca un masaj de calitate să nu pară prea mult. Dar acesta poate schimba întreaga zi a ființei care primește masajul. Și poate că acea zi va avea un efect semnificativ asupra modului în care acea persoană își va trăi viața din acel moment.
Acordarea unui masaj tantric complet este un mod minunat de a ajuta o persoană dragă să scape de stres și de energii negative. În unele privințe, concentrarea unei energii prețioase printr-un masaj tantric este foarte probabil să-l ajute pe celălalt să descopere o nouă perspectivă asupra propriilor sale probleme.

Concluzii despre masajul tantric

Prin urmare, dacă doriți să ajutați un prieten în nevoie, căutați să-i recomandați un masaj tantric de calitate. Oferind o experiență deosebită și relaxantă unui prieten, puteți să-i oferiți posibilitatea de a crea mereu noi idei pentru a-și trăi viața, pentru a-și trăi fiecare zi într-un mod unic și special.
Și ce sentiment mai bun poate fi decât să știi că ai ajutat pe cineva să aibă o zi mai bună?

No Replies to "Prietenii si masajul tantric"