De ce ar trebui să alegem un masaj tantric al testiculelor

De ce ar trebui să alegem un masaj tantric al testiculelor

Reflexologia sexuală nu este un mit

Tantra ne învață că fiecare lucru, mare sau mic, are propria lui importanță. În același mod, fiecare proces, funcție sau parte a trupului nostru are propria sa utilitate și importanță. Fiecare domeniu al vieții noastre are propria semnificație, și prin urmare nu trebuie să fie neglijat.

Reflexologia ca știință ne învață să aplicăm o presiune adecvată în anumite puncte sau zone ale trupului. Aceste puncte reflexe corespund diferitelor organe de la nivelul trupului. Multe cărți care tratează sexualitatea vorbesc despre reflexologia sexuală. Ea susține anumite zone de la nivelul organelor genitale corespund și ele anumitor organe ale trupului. Organele genitale includ penisul, scrotul și testiculele, cât și prostata. Tocmai de aceea nu trebuie să uităm că un masaj sexual tantric include (pe lângă masajul penisului) și masajul testiculelor.
În zilele noastre, reflexologia sexuală este folosită extensiv ca parte a masajului tantric, pentru a completa alte forme de tratament în diferite probleme de sănătate.

Cum acționează masajul tantric al testiculelor

Organele reproductive fac în realitate mult mai mult decât doar să ne ajute să procreăm.
Cu toate acestea, majoritatea bărbaților au tendința să-și neglijeze testiculele, atunci când iau în considerare sănătatea sistemului lor genital. Totuși, pentru avea o viață sexuală sănătoasă și prelungită, bărbații trebuie să aibă grijă de această zonă, cel puțin la fel de mult cât au pentru penis.

masaj-testicole
S-a dovedit deja că masajul testicular îmbunătățește circulația sanguină la nivelul testiculelor și în zona scrotului.

Date tehnice

Testiculele sunt parte a unui sistem glandular, care este sub controlul glandei pituitare de la nivelul creierului. Ele sunt răspunzătoare atât de producerea spermei câți și de cea a hormonului sexual masculin, testosteronul. Este deja demontrat că pentru a crește calitatea spermei, masajul testiculelor poate face minuni. De asemenea, s-a dovedit că reflexologia testiculelor ajută la producerea hormonilor sexuali.
Prin urmare, masajul tantric al testiculelor va afecta toate caracteristicile sexuale ale bărbatului.
Va fi prin urmare o consecință naturală ca masajul testicular regulat să ajute la îmbunătățirea vieții sexuale. Așa cum poate ajuta foarte mult la reechilibrarea trupului unui bărbat. Drept rezultat, în timp, masajul testiculelor va îmbunătăți de asemenea și erecția.
reflexologii susțin că punctele reflexe de la nivelul aparatului genital îmbunătățesc considerabil starea de sănătate a bărbatului. Totuși, nu trebuie să uităm că reflexologia sexuală tantrică este cumulativă. Prin urmare, va avea nevoie de timp și ședințe regulate pentru ca influența ei să aibă efecte.

Reflexologia tantrică o metoda straveche

Întrucât refelexologia tantrică este o metodă preventivă puternică, masajul testicular trebuie folosit in special înainte de declanșarea oricăror simptome somatice.
Atunci când terapeutul va acționa asupra punctelor reflexe de la nivelul testiculelor, el o va face întodeauna cu blândețe. Totuși, dacă aveți nevoie de și mai multă delicatețe, nu trebuie decât să specificați aceasta.

 

Indicatii practice

De asemenea, pentru a realiza masajul tantric al testiculelor, terapeutil va trebui să încălzească zona. Aceasta va ajuta la elasticizarea pielii scrotului, astfel încât să poată manevrată cu ușurință în timpul masajului.

Ca un ajutor, uleiul esențial de iasomie este deja recunoscut ca un ajutor real în impotență, în cazul bărbaților care au avut disfuncții erectile. Pe lângă parfumul bogat, floral, cu calități afrodisiace, uleiul de iasomie este excelent în eliminarea stresului, depresiei și letargiei. Ca în cazul tuturor uleiurilor esențiale care ajung în contact cu pielea, folosiți doar ulei esențial pur care a fost mai întâi diluat într-un ulei purtător.

No Replies to "De ce ar trebui să alegem un masaj tantric al testiculelor"