Calitățile maseuzei în masajul tantric

Calitățile maseuzei în masajul tantric

Masajul tantric este o reuniune de tehnici speciale, aplicarea unei arte de evoluție, a frumuseții și a armoniei, a atingerii și a plăcerii.

Efectele sale benefice multiple provin din diversitatea aspectelor implicate:

  • de la îngrijirea aspectului massetei
  • până la cunoașterea ei în arta masajului
  • la crearea ambianței specifice
  • sau la capacitatea ei de a ridica energiile.


Pe lângă tehnicile și modalitățile care trebuie să fie cunoscute de către maseuza, apare nota unității datorită caracteristicilor fiecărei maseuze. În felul ei de abordare a masajului și prin particularitățile ei ca femeie, ea induce diferite efecte benefice persoanei care primeste masajul erotic.

Armonia, frumusetea si starea de bine in masajul erotic

Masajul tantric este un masaj în care întâlnim frumusețe, armonie și bunăstare.

Maseuza ar trebui să poată aduce toate aceste calități în timpul masajului. Pe lângă acțiunile pe care le face, prin manevre și tehnici, precum și prin modul ei specific de a fi maseuza reuseste sa uneasca aceste elemente si sa creeze ceva sublim.

 

Putem adăuga la toate acestea îngrijirea spațiului, pentru a crea o atmosferă specială, una magică. La o maseuza in timpul masajului erotic este importanta si capacitatea ei de a trezi si armoniza energiile în timpul masajului.

Nu trebuie uitate starea de incredere si sentimentele fetei de la masajul erotic!

Starea de încredere în sine a maseuzei este, de asemenea, necesară. Asta deoarece are de-a face cu energiile importante ale ființei umane, ființa umană care este “în mâinile ei”.

Cele două ființe sunt în contact strâns. Sentimentele simțite de maseuza poate fi simțit și de cel care primește masajul, astfel încât o stare de încredere de sine completă va oferi calm și pace pentru cel care este masat.

 

Va asteptam sa pasiti cu incredere in lumea noastra! O lume a masajului erotic tao va asteapta la doar un apel telefonic distanta!

Sunati acum la +40 788 778 660 pentru a programa un masaj erotic tao!

No Replies to "Calitățile maseuzei în masajul tantric"