Masajul cu atingeri angelice

De mii de ani receptorii pielii au dezvoltat un limbaj care este tradus în creierele nostre prin actul atingerii. Atingerea poate induce senzații diferite așa cum este intenționată. În functie de intensitatea atingerii ea poate cauza plăcere sau durere.
Iată de ce am creat acest tip de masaj menit să producă plăcere prin atingere.
Baza acestui tip de masaj sunt atingerile fine și rafinate care sunt aplicate pe întregul corp nud.
Principalul efect scontat al masajului de tip angelic este vindecarea, regenerarea și desfătarea nu numai la nivel fizic cât mai ales la nivel emoțional.
În special bărbații, traduc această nevoie de atingeri tandre, pline de iubire prin nevoia de sex; unii devin chiar violenți în a le obține și dezvoltă astfel un carcter rigid. În acest fel, devine foarte dificil pentru această categorie de bărbați în a-și manifesta nevoia de afecțiune și iubire. Ceea ce este interesant este că, ei chiar resping aceste atingeri pline de iubire atunci cand ele se ivesc.
În zilele nostre există credința că doar femeile au nevoia de atingeri fine, tandre și ca bărbații ar trebui să fie ca războinicii care nu simt nimic.
Iată de ce, menționăm ca tradiția TAO specifică două tipuri fundamentale de energie care compun întregul univers și din care sunt formate toate ființele și lucrurile în mod implicit:
energia yin, receptiva, minus, lunară
energia yang, emisiva , plus, solară
În corpul omenesc energia yin este corespondentă părții stângi a corpului și energia yang parții drepte a corpului. Este evident că pentru femei este dominantă enegia yin iar pentru bărbați energia yang. Femeia poate manifesta energia yang, masculină iar bărbatul poate manifesta energia yin, feminină. Uneori vedem femei care se manifestă ca un barbat și barbati care se manifestă ca o femeie. Armonia vine din echilibrul celor doua energii în corpul omenesc.
Jocul lor, a celor doua energii yin, yang susțin intregul univers.
Revenind la masajul de tip angelic, considerăm că acestă nevoie de afecțiune și tandrețe poate fi suplinită prin masajul nostru.

No Replies to "Masajul cu atingeri angelice"