Masajul erotic oriental- de la mangaiere la extaz

Masajul erotic oriental

Stimularea tactilă este un adevărat limbaj al trupului care, de multe ori, se dovedește mai important ți mai eficient decât comunicarea prin cuvinte.

Înțelepții orientului au intuit acest adevăr, dezvoltând arta mângâierii, cunoscută astăzi sub numele de masaj erotic oriental.

Acești maeștri ai cunoașterii oculte erau deținătorii unui secret capital. Anume că energia fundamentală a ființei este cea sexuală, și că aceasta nu trebuie risipită, ci conservată, amplificată și rafinată.

Energia masajului erotic oriental

Potențialul creator – sperma la bărbați, și ovulul la femeie – este sursa tuturor celorlalte forme de energie din corp.

Astfel organismul uman are capacitatea de a transmuta (de a transforma în energie) fluidele sexuale și de a utiliza apoi, în funcție de necesități, energia rezultată.

Pentru a folosi această energie colosală trebuie – în primul rând – să conștientizăm existenta ei.

In al doilea rând trebuie să avem canalele energetice deschise, astfel încât circulația de-a lungul lor să se realizeze perfect. Omul contemporan, ca urmare a unei alimentații foarte chimizate, a consumului de hrană toxică, a stresului, a frustrărilor, a complexelor acumulate,  nu este conștient de importanța forței creatoare „ascunsă” în fluidele sexuale.

Fiind de asemenea lipsit de o educație sexual-erotica autentică acesta prezintă numeroase blocaje ale canalelor energetice.

Avantajele masajului erotic oriental

Masajul erotic oriental elimină – într-un mod simplu, plăcut și eficient – toate problemele mai sus menționate, eliberând, într-o manieră armonioasa, relaxată, tensiunile acumulate , conducând astfel, la rezolvarea conflictelor interne care afectează sexualitatea și relațiile noastre în general. Prin intermediul atingerilor realizate cu diferite intensități pe întreaga suprafața a corpului, această veritabilă metodă terapeutica restabilește și dinamizează circulația energiei prin canalele energetice, distribuind-o armonios în ființă. Totodată, acest gen de masaj ne ajută să dobândim un bun control asupra potențialului creator – care va deveni sursa sănătății noastre fizice, mentale și afective, amplificând și menținând starea de fericire.

Detalii tehnice

Circulația libera și viguroasă a energiei sexuale prin tot corpul va avea ca rezultat și creșterea vitalității, a forței fizice, dar și obținerea unui echilibru emoțional și mental durabil, stabil.

Invataturile practicarii masajului erotic

Nu in ultimul rând, masajul erotic oriental ne învață una dintre cele mai puternice forme de comunicare, destinată relaxării și încurajării schimburilor energetice în relațiile de cuplu. Aplicând consecvent tehnicile de masaj erotic, deschidem calea spre o viata amoroasa împlinită și fericită, cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale ființei.

Concluzii

Primirea masajului erotic unifică mintea si trupul, îmbunătățește priza de conștiință asupra senzațiilor și – odată cu acumularea experienței – crește capacitatea de a controla plăcerea, ajutându-ne, astfel, să prelungim, la dorință, oricât de mult, extazul amoros, fiecare în relația cu partenerul.

No Replies to "Masajul erotic oriental- de la mangaiere la extaz"