Masaj erotic pentru femei

Din experiența noastră de peste 12 ani în arta masajului erotic putem trage concluzia că la masaj erotic vin foarte puține femei în comparație cu bărbații.
În continua lor străduință de fi și de se menține frumoase, femeile își cheltuiesc banii pe haine, bijuterii, cosmetice, saloane de frumusețe. Acesta este un lucru foarte bun, nimic de obiectat în această direcție. Singura obiecție este că majoritatea femeilor uită să iși facă timp pentru explorarea propriei sexualități, nu numai în interacțiunea cu bărbații dar, de ce nu, și cu femeile.
Masajul erotic este una din cele mai elegante modalități de interacțiune între femei. Există o diferență netă între atingerea unei femei și cea a unui bărbat. Atingerea unei femei este mai rafinată, mai tandră, mai empatică.
Frumusețea unei femei vine din interior; acesta este un fapt pe care chiar și bărbații îl recunosc, la sfârșitul zilei. Orice bărbat preferă o femeie frumoasă, însă odată cu trecerea timpului, el va realiza că frumusețea exterioară nu este suficientă pentru a fi fericit. Ei vor căuta atunci femeile cu frumusețea de lungă durată: frumusețea interioară. Valoarea unei femei nu este dată doar de frumusețea exterioară ci și de felul cum gandește, vorbește, simte, emană. Pentru ca o femeie să obțină această frumusețe interioară, ea are nevoie să devină conștientă de comoara care zace în interiorul ei: energia sexuală, energia vieții.
Iată povestea unei maseuze de la salonul nostru în care a întâlnit o englezoaică :
„ Am avut o experiență surprinzătoare atunci câne o englezoaică pe nume Julie, a venit la o sesiune de masaj tantra. Ea m-a ales din toate colegele mele disponibile la acea oră. A fost un sentiment un pic ciudat să fiu aleasă deo femeie, deoarece eram obișnuită cu clienți bărbați. Una din cele mai surprinzătoare lucruri la această situație era ca Julie semăna exact ca mine. Avea similarități fizice pe care chiar și colegele mele le-au sesizat, ceea ce nici nu era prea greu.
Am început să o masez si parcă am fost translatată subit în altă lume. Avem sentimentul
foarte clar că mă masez pe mine însămi. Îi atingeam corpul atat de încet, și energia dintre noi curgea ca în cascade fără de sfârșit. Era atât de frumoasă, complet abandonată în mâinile mele. Și-a deschis ochii și m-a mângâiat pe obraz; mă uitam în oglindă prin ochii ei. Ne-am îmbrățișat de parcă am fi fost suflete pereche, de parcă am fi fost cei mai pasionali iubiți, de parcă am fi fost una. Mi-am deschis inima către ea. Nu am crezut niciodată că as putea trăi o asemenea experiență cu o femeie.”
Cred că femeile ar trebui să îndrăznească să viziteze saloanele de masaj erotic, unde își pot descoperi senzualitatea prin senzații, atingeri, interacțini energetice selective. Este foarte important pentru o femeie să obțină stări orgasmatice pentru a fi fericită.
Efecte ale masajului erotic TAO la femei:
-eliminarea stresurilor și a tensiunilor
-prin masarea yoni-ului la femeie( yoni în tradiția tantra reprezintă organul sexual feminin care este considerat o parte sacră a corpului femeii) femeia poate simți orgasme multiple fără descărcare pe care poate nu le-a mai simțit până acum, poate nici măcar în timpul actului sexual.
– femeile vor descoperi, și ele, că orgasmul nu are nimic de a face cu descărcarea
– eliberarea de frustrare, prejudecăți, erori ale comportamentului erotic
– obținerea plăcerii rafinate, chiar a orgasmelor de ordin tactil pe toată suprafața corpului, nu doar în zona erotică.
Chiar dacă la momentul actual masajul erotic este confundat cu altceva, și este considerat ca fiind în mare parte doar pentru bărbați, noi dorim să dăm înapoi ceea ce aparține masajului erotic autentic indiferent de sex: senzualitate rafinată, atingeri ale trupului și sufletului și adevărata valoare a energiei sexuale folosite cu înțelepciune.

No Replies to "Masaj erotic pentru femei"