Masajul testiculelor

Organele corespondente ale ovarelor la femei, sunt la bărbați, testiculele. Pentru femei, ovarele reprezintă zona de stocare a tuturor sentimentelor și emoțiilor. Pentru bărbați, testiculele reprezintă, de asemenea, zona conectată emoțiilor. Iată de ce, femeile se pot elibera de anumite blocaje emoționale prin masajul intern al ovarelor. În cazul bărbaților este mult mai ușor, masajul fiind extern.
Acest tip de masaj este practicat în câteva locuri ca și terapie. Majoritatea bărbaților consideră ca masajul testiculelor nu este atât de important și că atenția maximă ar trebui acordată doar masajului penisului( lingamului).
Înțelepții sistemului TAO, consideră dimpotrivă, că masajul testiculelor este cel mai important pas în eliberarea stresurilor și frustrărilor, mai ales de natură emoțională. Majoritatea bărbaților, nu sunt nici măcar conștienți de stresurile emoționale pe care le poartă, pâna când sunt atinși de mâna unei maseuze profesioniste prin arta masajului tao. Acest tip de masaj pregătește bărbatul în vederea obținerii orgasmelor de tip imploziv care sunt total diferite de descărcarea obișnuită.
Energia sexuală este blocată în testicule și în zonele adiacente lor, și prin masaj, ea este eliberată curgând astfel, prin fiecare colțișor al corpului, generând valuri de plăcere, nu numai fizică dar și afectiva, mentală.
Maseuzele pot folosi manevre diferite: alternative, simultane, fine, uneori mai ferme dar numai la limita de enduranță.
Acest tip de masaj are multiple beneficii dar unul din cele mai importante este că mărește secreția de hormoni masculini și menține sănătatea funcțiilor organelor masculine. De asemenea, are un profund impact pozitiv asupra impulsurilor transmise în creier. Acest masaj poate fi introdus intr-o relație de cuplu în care bărbatul se confruntă cu problema ejaculării precoce.
În timpul masajului, este foarte importantă atitudinea maseuzei: blândețe și răbdare. De asemenea, acest masaj ar trebui să aibă loc într-o atmosferă de intimitate și respect reciproc, atât pentru cea care realizează masajul cât și pentru cel ce primește masajul.

No Replies to "Masajul testiculelor"