Masajul lingamului

În limba sanskrită „lingam” înseamnă „coloană de lumina” și acest termen este folosit pentru a defini organul masculin penis. În tantra, lingamul este vazut ca o parte sacra a corpului masculin prin care se vehiculează energia creativă si plăcerea. Masajul lingamului are ca scop relaxarea zonei sexuale a bărbatului și  permite acestuia  să  simta partea sa mai receptivă, și de asemenea, să experimenteze plăcerea dintr-o perspectivă non-tradițonală. Adevaratul țel al acestui tip de masaj este masajul insăși și el include masajul perineului, testicolelor, presarea punctului sacru, în acest mod permitând bărbatului să se abandoneze unei forme de plăcere pe care, poate ca nu a mai experimentat-o până acum.

În general, masajul începe cu zona din jurul lingamului, deblocand orice stres care ar putea fi stocat aici, continuând cu masajul testicolelor care se spune ca sunt de fapt corespondentul ovarelor la femeie și  aici sunt depozitate  emoțiile de orice natură a bărbatului. Astfel, prin acest tip de masaj sunt eliminate toate stresurile  bărbatului de la nivel emoțional.

Dupa ce toată zona din jurul lingamului este relaxată, maseuza va începe o presare  fina a lingamului începând cu baza catre varf și apoi se va întoarce de la vârf către bază. În tradiția tantrică, este specificat foarte clar că există foarte multe terminații nervoase și puncte corespondente cu organele interne din trupul bărbatului localizate pe lingam. De exemplu, vârful lingamului corespunde cu organul inimă ,  așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos :

  
  
Masajul mai include masarea scrotumului, osului pubian, zona dintre anus si lingam.

Cea mai potrivita atitudine a maseuzei, cea care realizeaza masajul este de a-și acorda tot timpul necesar pentru  acest tip de masaj, fără grabă, fiind ea însăși relaxată, într-o stare bună de spirit, dornică de ajutor și bună voință. 

 
Cea mai potrivită atitudine a celui masat, a celui care primește acest tip de masaj este, în primul rând, de a se rupe de ideea preconcepută ca e musai să ejaculeze, că trebuie să obțină orgasm cu orice preț,  adică acea descărcare care îl va duce la confuzia că orgasmul și ejacularea sunt acelasi lucru, că el musai trebuie să mențină o erecție continuă ,ceea ce nu e necesar, si alte „ trebuințe ”care nu sunt deloc obligatorii. Ceea ce ar trebui, de fapt, este să se relaxeze și să permită celei care realizează masajul să facă efectiv acest masaj și etapele lui.

Este bine de știut că toate maseuzele   cunosc foarte bine acest tip de masaj și ele vă pot  ghida  să obtineti controlul asupra energiei sexuale  prin diferite tehnici, controlul respiratiei etc.

Acest tip de masaj are sute de beneficii dar cel mai important este ca vă va permite să faceti dragoste atât timp cat doriți, sau este necesar pentru satisfacerea partenerei, să deveniți multi-orgasmatic fără să pierdeți nici o picătură de sperma. Orgasmul și ejacularea sunt doua răspunsuri diferite ale corpului care pot fi învățate și separate. Rezultatul este o expansiune a vieții sexuale dar nu numai ci și  fericire și bucurie de a trăi.

 

No Replies to "Masajul lingamului"