Masajul tantric sau cum să înseninezi o zi mai puțin bună

Masajul tantric sau cum să înseninezi o zi mai puțin bună

Un sfat bun

Uneori, chiar și atunci când ne îndeplinim cu sârguință îndatoririle, viața vine să ne aducă aminte că vechile obiceiuri nu sunt întotdeauna singura soluție. Ar trebui să încercăm să fim creativi și să găsim noi modalități pentru a ne îmbunătăți modul de viață.
Tantra promovează creativitatea mai mult ca oricare altă cale spirituală. O scoate în evidență și o promovează, întrucât ne poate ajuta să fim unici și să ne reveleze ființele noastre profunde.
Tantra ne învață că fiecare situație, indiferent cât de neplăcută ar putea să ne pară, are propriul ei scop și înțeles ascuns. Că trebuie să îmbrățișăm totul și să învățăm din tot. Că ar trebui să încercăm să găsim noi modalități de îmbunătățire a lucrurilor și situațiilor.

Înseninare pas cu pas

Masajul tantric este o metodă unică de a schimba lucrurile cu o sută optzeci de grade în bine. Întrucât acționează atât pe nivelul fizic-energetic, cât și pe nivelul emoțional-mental. Nimic nu este ignorat, deoarece fiecare parte a propriei ființe este importantă.
Un masaj tantric începe prin a vă conferi un sentiment de siguranță și comfort. ceva care să vă ajute să vă simțiți în largul vostru În acest mod, pregătiți fundamentele unui proces terapeutic.
Următorul stadiu este deschiderea propriei ființe. Pas cu pas, anumite probleme cu care vă confruntați vor începe să apară, chiar fără a le observa sau a le denumi. Le veți resimți sub forma unor tensiuni care se elimină gradat. Sau sub forma unor emoții negative care sunt îndepărtate.

Ce urmeaza?

Dar lucrurile nu se opresc aici. Pentru că acestea sunt doar niște aspecte care erau aproape de suprafață.
În stadiul următor al masajului tantric, vor fi trezite energiile profunde ale ființei. Un terapist tantric poate să le conctroleze și să le canalizeze cu ușurință. El vă poate de asemenea învăța cum să lucrați cu ele și cum să le folosiți pe viitor. Cum să le întâmpinați cu bucurie prezența în propria voastră ființă și să le acceptați ca fiind aliații voștri.

Echilibru

Nu este nimic de care să vă temeți, pentru că maseurul tantric vă va ghida, vă va ajuta să eliberați cu delicatețe tensiune profunde. El vă va netezi mereu calea, în așa fel încât să evitați experiențele neplăcute.
Tantra ne învață că energia în sine este neutră. Modul în care o folosim este în realitate cheia către propria fericire. Energia este de asemenea fluidă și mutabilă. Prin urmare poate fi cu ușurință transformată în conformitate cu dorința și intenția noastră. Din clipa în care ajungem să ne acolodăm cu energiile, ne va fi mult mai ușor să eliminăm orice rezistență și să lăsăm lucrurile să curgă în mod firesc.

Tantra e cea mai tare!

Cantitatea mai mare de energie va fi resimțită și în modul în care trăim plăcerea. Experiența noastră tantrică va fi plină de momente plăcute, dar în același timp intense. Va avea arome dulci și excitante, gusturi delicioase și definite.
Partea de culme a masajului vostru tantric se poate prelungi cât de mult doriți. Cât de mult vă simțiți confortabil.
Ultima parte a masajului tantric este destinată să vă readucă încet încet la realitatea normală. Vă va ajuta să vă reintegrați noile voastre experiențe în viața de zi cu zi.
Iar în momentul în care veți ieși din salonul de masaj, vă veți mulțumi vouă înșivă pentru faptul că v-ați oferit un timp extraordinar.
Nu putem controla apariția unei zile neplăcute. Dar să o încheiem într-un mod plăcut ține întotdeauna de noi.

Sunati acum pentru o programare +40 788 778 660!

Una din super-fetele noastre va va realiza masajul tantric ca la carte!

No Replies to "Masajul tantric sau cum să înseninezi o zi mai puțin bună"